Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Η οικογένεια Χρήστου

Γιάννης Χρήστου

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Κολοκυθιά Φθιώτιδας. Έφυγε από τον τόπο του σε νεαρή ηλικία  και σπούδασε στο αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Φυσικός . Η ενασχόληση του με τη γεωργία έχει ξεκινήσει  από την παιδική και εφηβική ηλικία του καλλιεργώντας  τα χωράφια της οικογένειας  ενώ στα μετέπειτα χρόνια και κυρίως μετά την συνταξιοδότηση του έχει ασχοληθεί με την καλλιέργεια καρυδιάς ,καστανιάς και κυρίως αμπελιού.

Νίκος Χρήστου

Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Μαρούσι. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο Τ.Ε.Ι. της Χαλκίδας, ζει και εργάζεται στην Αθήνα, σαν μηχανολόγος. Μαζί με τον πατέρα του έχει ασχοληθεί με τις ίδιες καλλιέργειες αποσπώντας πολύτιμες γνώσεις απ αυτόν. Η βιοποικιλότητα του χωριού και η αγάπη του για την Ελληνική φύση υπήρξαν καταλυτικοί παράγοντας για την ενασχόλησή του με τα βιολογικά μύρτιλα.

Nikos holding blueberry plant

Κατερίνα Βασιλακάκη

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Νέα Ιωνία. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο Τ.Ε.Ι. της Χαλκίδας, ζει και εργάζεται στην Αθήνα, σαν Ηλεκτρολόγος. Αγάπησε από την πρώτη στιγμή τα μύρτιλα και αφιερώνει καθημερινά χρόνο σε αυτά, προκειμένου να βελτιστοποιήσει το τελικό αποτέλεσμα.

Close filters
Products Price Filter
Κατηγορίες προϊόντων
Products Search